Friday, March 6, 2009

AYAT MENGHALAU JIN DALAM BADAN

RUKYAH SYAREIYYAH

Khasiat Ayat Ini : Simptom yang akan didapati selepas mendengar :-

1) denyutan jantung makin kencang
2) badan bergegar
3) ada benda bergerak-gerak bawah kulit
4) mengantuk/menguap
5) batuk
6) gelisah
7) panas di tengkuk

Selepas mendengar ayat ini, insyaalah dapat menghalau jin yang berada dalam tubuh kita. Penjelasannya adalah mudah,jin yang berada dalam tubuh kita akan bergerak melalui saluran darah kita, ayat-ayat ruqyah syariah ini pula amat mustajab dalam menyakiti mereka, lalu mereka akan kucar-kacir dalam darah kita lalu menyebabkan degupan jantung kita bertambah kencang. Bagi pesakit-pesakit sihir pula, jin dalam badan akan membuatkan kita mengantuk apabila mendengar mp3 ruqyah syariah ini. Dan bagi kes saka, kita akan terasa panas ditengkuk.

Dengan mendegar mp3 ini, insyaAllah mampu menyembhkan penyakit - penyakit misteri antaranya :-

-Fikiran runsing/jiwa gelisah
-Menyembuhkan penyakit histeria,sihir dan saka
-Mengusir jin didalam badan, rumah dan premis perniagaan
-Ketengangan dalam rumahtangga
-Menyembuhkan anak-anak yang menangis malam
-Penambat kasih sayang antara anak dan ibubapa
-Anak-anak mudah mendengar kata orang tua
-Menguatkan hafalan dan pembelajaran
-Membuatkan minda lebih positif dan fokus terhadap kerja dan pembelajaran
-Membersihkan aura diri dan menyahkan energi-energi negatif dari badan

Cara Menggunakan Mp3 Ini :

RUQYAH MP3 ini amat bagus diperdengarkan 3 kali sehari bagi mereka yang mengalami pelbagai penyakit gangguan jin, kerana fadhilat ayat2 tersebut amat mustajab bagi mengusir jin2 jahat/sihir serta memagar diri kita. Selain itu pesakit juga kena baca banyak-banyak dalam hati tak kira masa dan tempat zikir ‘THO HA’ (surah taha ayt 1) .

Kesannya semasa membaca zikir itu adalah perut akan terasa mual dan seterusnya sendawa…Ini petanda segala jin-jin dalam tubuh kita beransur-ansur keluar…InsyaAllah..

Cara Khusus Untuk Tujuan Tertentu :-

1) Bagi kesihatan diri dan keluarga,pasangkan cd/mp3 ini didalam rumah/premis perniagaan 3x sehari atau pasangkan dari malam sampai pagi (auto repeat).

2) Bagi pesakit gangguan jin,dilarang memasangnya didalam kereta, kesannya akan mengakibatkan kita mengantuk dan mengganggu pemanduan.

3) Bagi anak-anak yang menangis diwaktu malam, anda perlu pasangkan dengan kuat, insyaAllah jin/syaitan akan lari dari mengganggu anak-anak anda.

4) Untuk merawat histeria, sihir,saka dan lambat jodoh,sediakan 3botol besar air mineral,buka penutupnya dan pasangkan cd/mp3 ruqyah ini 3round sebelah air tadi (kira-kira 1jam 20minit). Air tadi dibuat minum seteguk untuk 3x sehari dan lakukan hari berikutnya sehingga air tadi habis. Tiap-tiap lepas solat perlu baca qursy 3x dan al insyirah 3x secara istiqomah. Kemudian sebelah malamnya pula, cd/mp3 ruqyah ini hendaklah dipasang dari malam sampai pagi selama sebulan.

5) Bagi memulihkan rumah/premis perniagaan yang bermasalah, cuma pasangkan 3x sehari untuk 3hari berturut-turut.

6) Jika kita sering mengalami masalah malas dan badan terasa berat, perdengarkan cd/mp3 ruqyah ini 3x sehari, insyaAllah kita akan cergas dan kembali bersemangat.

Ayat ini boleh download di sini:-
http://www.ziddu.com/download/3069163/RUQYAHSYAR_IYAH.mp3.html

-dari sumber blogger

10 comments:

Mama to Syeds said...

Ghaz, petua-petua awak ni amat berguna. Mudah-mudahan Allah SWT kurniakan awak rezeki yang banyak atas petua-petua yang dikongsi

Mya Home Made Cookies said...

terima kasih ayat ni banyak membantu saya

Mya Home Made Cookies said...

terim kasih ayat ini banyak membantu saya

azleekamardin said...

Terima Kasih...minta izin sy download ayat nie,kerana pada masa ini sy mmg amat2 memerlukan ayat2 yg boleh mengusir jin dan syaitan yg telah mengganggu keluarga sy...

azleekamardin said...

Terima Kasih...minta izin sy download ayat nie,kerana pada masa ini sy mmg amat2 memerlukan ayat2 yg boleh mengusir jin dan syaitan yg telah mengganggu keluarga sy...

Anonymous said...

Terima Kasih

ilhamghaz... said...

saya hanya kongsi apa yg saya tahu dari sumber utk kebaikkan bersama, selamat mencuba...

♫ManB0yz™♪ said...

terima kasih diatas entri anda diatas. . . :)

Anonymous said...

Assalammualaikum whb .. Saya amat berterima kasih kepada saudara kerana menyediakan ruangan untuk download mp3 ini sebab susah sangat nak cari dan download mp3 ini. Ia amat membantu saya. Terima kasih sekali lagi. ==> Aira

Anonymous said...

terima kasih En ghaz kerana brkongsi ilmu ini. Smoga diberkati n diredhai Allah selalu. -izzat